Truvabet Üyelik Bilgilerini Paylaşır Mı?

Truvabet üyelik bilgilerini korumayı, hizmet anlayışı gereğince, bir yükümlülük olarak kabul etmekte; bunun için gerekli tüm önlemleri almaktadır. Sanal bahis sitesi, kayıtlı üyelerinden aldığı bilgileri, sadece; kullanıcıların oyunlarda yer alabilmeleri, oyunlarla ilgili gerekli işlemleri yerine getirebilmeleri, zaman zaman üyelerin ilgisini çekebilecek ürünler ve hizmetler hakkında bilgilendirme amacıyla kullanmaktadır. Truvabet gizlilik politikası uyarınca, üyelere ait kişisel ve finansal bilgilerin, yasal bir yükümlülük olmadığı sürece, firma ve partnerleri hariç, üçüncü şahıs, kurum ve kuruluşlarla paylaşılması ya da internet ortamında yayınlanması söz konusu değildir.

Truvabet’te Üyelik Bilgileri Güvende

Bahis sitesinde kayıtlı tüm bilgiler, yüksek güvenlikli sunucularda barındırılmaktadır; bu bilgilere, yetkililer dışında üçüncü kişilerin fiziki ya da sanal olarak ulaşması mümkün değildir. Truvabet hesap bilgilerinin güvenliğinin sağlanması amacıyla, oyuncu ile, yalnızca kayıt esnasında verilen e-posta aracılığı ile iletişim kurar. Üyelerin güvenliğinin sağlanması için, Truvabet Risk Birimi gerekli gördüğü zamanlarda, belge isteyebilmektedir. Belge talebi, üyelerin hesap güvenliğini teyit etmek amacını taşımaktadır. Online bahis platformu, üyelerinin güvenliği konusunda tam koruma sağladığı için, hesap güvenliği, üyelerin kendi sorumluluğundadır.

Truvabet Hesabı Nasıl Korunmalı?

Truvabet hesabına giriş yapılırken, üye, bizzat kendisi tarafından belirlenen bir kullanıcı adı ve şifre kullanır. Kullanıcı adı ve şifre ile giriş yapılmış hesapla ilgili her türlü işlem, bahis platformu tarafından, geçerli ve yasal kabul edilmektedir. Bu nedenle, güvenli bir şifrenin belirlenmesi ve kullanıcı adı ile şifrenin üçüncü kişilerle paylaşılmaması, son derece önemlidir. Kullanıcılar, Truvabet şifresi belirlerken, en az 6 karakterli olmasına, büyük küçük harf ve rakamlardan oluşmasına, kullanıcı adı veya diğer kişisel bilgilerine benzememesine dikkat etmelidirler. Bahis sitesi üyesi, eğer kullanıcı adının ve şifresinin üçüncü bir şahıs tarafından bilindiğinden şüpheleniyorsa, siteyle acilen iletişim kurarak hesabını, durum açıklığa kavuşana kadar dondurmalıdır.

Bir cevap yazın